Tilsvar til en kommentar av Dagbladets Martine Aurdal

 

Senterpartiet dufter blomster og tikka masala!

Sp lukter fisk og landbruk, skriver Martine Aurdal. Hun bør pusse nesen

Oslo Sp har delt smaken av bydelen med borgerne. Framfor eimen av råtnende nedfallsfrukt, dufter det stolthet og glede over maten som dyrkes her i byen. En rekke av skinkene, ostene og de andre spesialitetene i Mathallen har en felles dufttone: Senterpartiet. Martine, du får ikke det samme utvalget der om du ikke tåler at det lukter fisk og landbruk iblant. Maten vokser ikke fram i butikkhyllene. Senterpartiet dufter både tikka masala og seipanetter. Luktene er best når de blandes.Vi dufter god integreringspolitikk, stolthet over egen bakgrunn, og gleden av å lære noe nytt av andre. Senterpartiet lukter av eksosen elbilene ikke slipper ut, og svevestøvet syklistene ikke skaper. Det lukter bedre byluft. Det gir allergikerne åpnere luftveier.

Bunn-noten i Senterpartiet er at folk må få bestemme selv. Makten i rådhuset trenger utluftning. Den må spres til bydelene. Lokaldemokrati er like viktig i by som på bygd. Slik kan folk i fellesskap sette sammen den duftpaletten de selv liker best. Det er tross alt dem som bor der, som skal snuse på det hver dag. Martine, puss nesen. Du går glipp av noe.
—-
Martine Aurdals kommentar.

This entry was posted in Byutvikling, Debattinnlegg, Landsmøte, Mat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.