AISHA NAZ BHATTI TOPPER SP-LISTEN I OSLO

Aisha Naz Bhatti (35) er Senterpartiets førstekandidat i Oslo. Nå starter jobben med å vippe Frp og Høyre ut av regjeringskontorene neste høst.

– Det er min ambisjon at stemmene til Sp i Oslo skal sende Senterpartiet tilbake i regjering, sier nyvalgt førstekandidat Aisha Naz Bhatti, etter at et enstemmig nominasjonsmøte valgte henne til partiets frontfigur i hovedstaden.

Oslo Sp er det første fylkeslaget som har ferdig sin stortingsvalgliste, hele 15 måneder før valget. – Det gjør vi fordi vi er rastløse og klare for å bruke tiden fram mot valget på å fronte vår politikk og våre saker, og få fram forskjellene mellom oss og de som nå styrer landet, fastslår Naz Bhatti, og mener hovedstaden vil få det bedre med en ny regjering som kjemper for folkestyre, nærhet og mindre sosiale forskjeller. – Jeg møter mange som er oppgitt over regjeringens forsøk på å overføre makt ut av landet, nå senest med Finanstilsyn og TISA-avtalen som gode eksempler. Senterpartiet skal være et parti som står på for selvråderett og demokrati, og dette er mange i Oslo opptatt av!

Naz Bhatti jobber nå som rådgiver for Sp på Stortinget, og håper hun kan være et forbilde for andre minoritetskvinner og for de med innvandrerbakgrunn. – Jeg opplever at partiet satser på meg og gir meg tillit, og jeg er takknemlig for at jeg får muligheten til å vise at en mor bosatt på østkanten kan fronte Senterpartiets politikk. Det viser at alle kan engasjere seg, og være med og påvirke samfunnsutviklingen!

Kandidatene på Oslo Sps liste finner du her:  http://osp.blogg.fritekst.no/kandidatene-2017/.

This entry was posted in Valg 2017. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.