Oslo Sps førstekandidat Bjørg Sandkjær på Festival for alle på Sagene

Image may contain: 3 people
Image may contain: 3 people, people smiling, outdoor

Fantastiske Festival for Alle på Sagene inviterte til politikerdebatt 7. juli 2018 om ungdom og oppvekst. Oslo Senterpartis førstekandidat Bjørg Sandkjær snakket om at bydelene må få mer makt og ressurser til å lage gode tilbud for barn og unge sammen med frivilligheten, i skolen må det være mindre tester og prøver så lærere frigjøres til å være lærer, i stedet for å legge ned politistasjoner trengs mer lokalt politi, og vi trenger en byutvikling som gir blandede nabolag med boliger folk har råd til og møteplasser som ikke koster noe. #festivalforalle #fellesskapogrespekt

This entry was posted in Eksterne møter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.