Kommentar til sykehussaken i Oslo fra Oslo Senterpartis Facebook-side

(Se også forrige sak nedenfor.)

Denne uka tas viktige avgjørelser om Oslo-sykehusene. Tirsdag bestemte styret i Oslo Universitetssykehus å starte et “forprosjekt” for nedleggelsen av Ullevål, og torsdag skal Helse Sør-Øst gjøre det samme. Dette til tross for at Plan- og bygningsetaten har sendt tilbake planene for å bygge høyt, tett og trangt på tomtene på Gaustad og Aker, og vi ikke aner når bystyret kan behandle planene. Bystyret har allerede protestert mot planene slik de foreligger nå. Det er helt vilt at helseforetakene bare kjører videre med planene til tross for motstand fra samtlige fagorganisasjoner som representerer de over 20,000 ansatte i OUS, mot bystyrets vilje, og til tross for at det både blir dyrt og for lite for Oslos befolkning. Tidligere denne uka protesterte Senterpartiets @Jan Bøhler og @Bjørg Sandkjær mot planene sammen med fagforeningene og sykehusaksjonene, og Senterpartiet vil ta saken opp i Stortinget. Se: thttps://www.tv2.no/nyheter/11720422/

This entry was posted in Generell. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.