Trygve Magnus Slagsvold Vedum på Facebook om FN-dagen og organisasjonens første generalsekretær Trygve Lie, som kom fra Grorud

24 October at 21:46  · 

Gratulerer med FN-dagen!

Gratulerer så mye med FN- dagen🍀🇺🇳 Trygve Lie som bodde på Grorud la grunnlaget for den viktige organisasjonen som FN har vært og er. I høst startet jeg den ene arbeidsdagen ved statuen av han ved Furuset senter. Jan Bøhler og jeg brukte nesten hele arbeidsdagen rundt Furuset. Jan lot meg hilse på folk og venner som han har fra alle verdensdeler. Vi endte dagen hos to forskjellige idrettslag Grorud og Furuset IL som Trygve Lie selv hadde vært aktiv i. Der møtte vi et miljø som virkelig arbeidet med integrering i praksis. Folk som løftet den jenta eller gutten som slet og de gjorde det med tydelighet og masse varme. For meg ble det en tråd fra Trygve Lie sitt arbeid i det globale til det helt nære. Til det arbeidet de flotte folka vi møtte gjør i dag eller den jobben Jan gjør i Grorud idrettslag. Vi alle kan gjøre en liten forskjell i måten vi møter vår nabo og det å smile til den du møter varmer alltid. Deler med glede et bilde fra taket på Furuset Forum og ønsker god FN-dag.

This entry was posted in Sosiale media. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.