Jan Bøhler om sin julefeiring til Nettavisen

Jan Bøhler: – Har fått overveldende sympati og støtte

Av Siv Elisabeth Bjerke

Jan Bøhler skal bruke 2021 på å «stole på at folk tenker sjøl og ikke bli stresset og utafor av alle negative angrep, som det vil komme flere og flere av».

Jan Bøhler (68), stortingsrepresentant (Senterpartiet):

Hvordan og med hvem skal du feire jul i år? – Vi følger koronaregler så det blir med min mor, min samboer, vår sønn og noen få til av våre nærmeste.

Hva er ditt beste og verste juleminne? – Jeg er jule-fan og har veldig mange fine juleminner. Men hvis jeg skal velge må det beste må være de lange gode 1. juledagsfrokostene hjemme på Kalbakken da jeg var liten gutt. Vi koste oss med mye godt pålegg som vi aldri fikk ellers. Mutter’n og fatter’n hadde masse tid til å se på presangene våre og prøve spill, lego, sportsutstyr, puslespill og alskens presanger. Det verste juleminnet er kanskje da jeg bodde alene på begynnelsen av 1980-tallet og fikk kraftig forkjølelse og feber, så jeg holdt meg hjemme på julaften. Det var mer stusslig enn jeg hadde trodd.

Les også: Jan Bøhlers nye liv: – De ville såre og ramme meg

Nyttårsaften, hvordan blir feiringen? – Slik som korona-situasjonen er, satser vi på å ha en hyggelig nyttårsfeiring med våre nærmeste.

Hvis du skal beskrive 2020 i én setning? – Folk i Norge stiller opp for hverandre på en utrolig måte – vi har sett det i koronakrisen og jeg har opplevd det personlig i den overveldende sympatien og støtten jeg har fått.

Les også: Jan Bøhler (68) er Stortingets sprekeste: Deler sine beste treningstips

Hva er dine planer for det neste året? – Stole på at folk tenker sjøl og ikke bli stresset og utafor av alle negative angrep, som det vil komme flere og flere av. Jeg vil bruke mest mulig tid på å engasjere meg i nærmiljøet og snakke med folk, som jeg alltid gjør, uten å presse meg på med masete slitsom valgkamp.

This entry was posted in Intervjuer i media. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.